Waterski Zeumeren is van start gegaan in juni 2013. De waterskibaan in midden Nederland heeft sinds die tijd aardig wat veranderingen ondergaan om de baan verder te verbeteren en uit te breiden!

Waterski Zeumeren heeft een team met een passie voor watersport, waardoor je kan rekenen op enthousiasme als je bij ons het water op gaat. De beginnende waterskiër of wakeboarder krijgt de begeleiding die hij of zij nodig heeft. Onze baandraaiers zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij een rondje op de ski’s of het wakeboard kunt maken! Voor de geoefende wakeboarder liggen er diverse leuke en uitdagende obstakels in het water.

Bij Waterski Zeumeren is van alles te beleven als het om evenementen gaat. Zo hebben we zowel lokale als (inter)nationale wedstrijden voor alle niveaus. Maar ook zijn er evenementen zoals testdagen van merken waarbij je het nieuwste materiaal kan testen. Maar ook evenementen met een focus op andere sporten kun je vinden bij Zeumeren. Ben je benieuwd naar de evenementen die bij Zeumeren gaan plaatsvinden? Neem dan een kijkje in onze agenda of volg onze Facebookpagina.