Wij zijn voor onbepaalde tijd gesloten!

Regulier openingstijden​

Waterski Zeumeren is geopend vanaf begin april tot en met eind oktober. De openingstijden zijn afhankelijk van doordeweekse dagen, weekenden, vakanties en groepsreserveringen. De eerste starttijd varieert, maar als sluitingstijd hanteren wij zonsondergang. Dus heb je in mei, juni of september zin om na school of na het werk nog te komen skiën of wakeboarden, dan ben je van harte welkom!

We werken met blokken van 1,5 uur. Dan hou je genoeg waterski- of wakeboardpret over als er een keer gelopen of gezwommen moet worden. Het is ook mogelijk om langer sportief te zijn door een dagkaart aan te schaffen of een blokuur van 3 uur te doen. Wil je gebruik maken van onze waterskibaan? We raden (zeker in de zomermaanden) aan om even te reserveren als je van plan bent om met een groep (8 personen of meer) te komen.

Voor grote groepen is het ook mogelijk om buiten onze reguliere openingstijden gebruik te maken van de baan. Neem even contact op via mail of bel voor de mogelijkheden.

Weersomstandigheden en evenementen
Ook bij minder lekker weer kan je gewoon het water op. Nat wordt je namelijk toch! Bij onweer leggen we de baan even stil zolang de onweer duurt. Mocht het onverhoopt heel slecht weer zijn, dan kan het zijn dat de baan gesloten is i.v.m veiligheidsredenen. Maar ook bij drukke evenementen kan het zijn dat Waterski Zeumeren gesloten is. Wil je zeker weten dat de baan open is? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten. Of neem contact met ons op, door te bellen naar 0342 – 740 757, om niet voor een dicht hek te staan.

Onze reguliere openingstijden vind je hier.