Schatgraven

Omdat de schat wel heel erg goed verstopt is, gaan we iedere dag onder leiding van de kapitein op zoek naar aanwijzingen. Dat wordt graven! Maar als je samen alle puzzelstukjes bij elkaar weet te vinden is de schat ineens een stuk dichterbij.. Let op: Deze activiteit vindt één keer per dag, op de dagen … Continued

Lees meer

De Eilanden

Vind al balancerend je weg van het ene naar het andere eiland en ontdek of de verschillende hutten bewoond zijn. Maar pas op dat je niet in het water valt. Tenzij je wilt afdalen naar de onderwaterwereld natuurlijk!

Lees meer

Speelkasteel

De kapitein van SchatEiland heeft een enorm kasteel laten bouwen! Kijk vanaf boven uit over het water en de stranden. Zou er bovenin een schatkamer zijn?

Lees meer

De onderwaterwereld

In de onderwaterwereld wordt je betoverd door het licht van boven en de schatten en scheepswrakken op de zandbodem. Maar laat je niet teveel afleiden. Om je weg naar het wateroppervlak terug te vinden zal er geklommen moeten worden!

Lees meer

Kapiteinshut

De kapiteinshut bevindt zich in het ruim van het schip. Het is een klein museum waar het leven aan boord van een schip in de Gouden Eeuw wordt weergegeven. Ontdek welke specerijen en goederen er allemaal aan boord zijn!

Lees meer

Zandtafel

Kun jij net zo mooi tekenen als de echte Zandtovenaar? Bij SchatEiland kun je het zelf proberen. Maak de mooiste zandtekeningen op de zandtafel. Nog niet helemaal tevreden; je veegt de tekening zo weer weg en maakt een nieuwe creatie.

Lees meer

Peuterspeelhoek

Voor peuters is er een aparte peuterspeelhoek met verschillende dingen om mee te spelen. Ook is er een afgebakende zandbak met emmertjes en schepjes. Hier kunnen zij zich rustig vermaken zonder onder de voeten gelopen te worden. Uiteraard zijn ook hier terassen in de buurt, zodat (groot)ouders in de buurt kunnen blijven. Maar ongetwijfeld zullen … Continued

Lees meer

Roetsj

Omhoog..omhoog..omhoog klim je het piratennest in, en dan: één, twee, drie: roetsj! Wie is er het snelst beneden?

Lees meer

Zeemansgevecht

Bij deze populaire attractie vliegen de “kogels” je om de oren. Hoe goed kan jij schieten? Weet jij het doelwit aan wal te raken? Pas maar op dat er niet wordt terug geschoten.

Lees meer

Goudzoeken

Ga op de ouderwetse manier op zoek naar het goud! Met een zeef en natuurlijk een klein schatkistje om het gevonden goud in te stoppen en veilig mee naar huis te kunnen nemen. (Let op: voor het goudzoeken dient u apart te betalen)

Lees meer

Zachte landing

Per ongeluk uit de mast gevallen? Maak een zachte landing op de netten en kijk maar eens hoe snel jij weer op je voeten staat. En dat kunstje kun je op deze trampolines nog vele malen herhalen.

Lees meer

Doolhof

Zie elkaar maar eens te vinden in het spannende doolhof. Van het ene gangetje naar het andere, naar boven en weer naar beneden, door smalle openingen en al kruipend onder poortjes door. De schatten van SchatEiland Zeumeren zijn goed verborgen.

Lees meer

Ga je mee op avontuur?

Onze piraten gaan graag met je op ontdekkingstocht in SchatEiland Zeumeren!

Openingstijden Schateiland

Is Schateiland vandaag open?

9 augustus 2020

Vandaag gesloten

  • Wil jij flessenpost? Schrijf je snel in!